Diensten

Wel zo gemakkelijk

Naast de verhuur van onze materialen leveren wij u ook graag extra diensten.
Met deze diensten proberen wij u als klant zo veel mogelijk te ontzien en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Op- en afbouw
Voor diverse materialen bieden wij u een op- en afbouwdienst. Bij tenten, podia en de cassettevloer zit deze dienst standaard inbegrepen. Op deze manier kunnen wij u een kwaliteitsgarantie geven betreft deze materialen en zorgen wij voor de nodige veiligheid. Gezien het op- en afbouwen bij deze materialen een standaard dienst betreft zijn hier natuurlijk geen extra kosten aan verbonden. Zo kunt u zich gerust en relaxed voorbereiden op uw feest/evenement, terwijl wij de tent, de vloer of het podium voor u opbouwen.

 

Aansluiten tapinstallatie
Heeft u een tapinstallatie gehuurd, maar weet u niet hoe u deze moet aansluiten? Geen probleem, onze medewerkers sluiten deze kosteloos voor u aan en geven u graag uitleg over de werking van de installatie. Daarbij krijgt u van ons een instructiekaart meegeleverd met een uitleg over de tapinstallatie. Deze kaart kunt u altijd raadplegen wanneer u tegen problemen met de installatie aanloopt. Komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Bezorg- en ophaalservice
Deguelle Party Verhuur beschikt over een wagenpark variërend van bestelbus tot vrachtwagen. Hierdoor kan uw order, hoe groot dan ook, door ons bij u op locatie geleverd en opgehaald worden. Natuurlijk mits uw bestelling voldoet aan het minimumorderbedrag. Daarnaast is levering en ophalen door Deguelle Party Verhuur altijd tegen een vergoeding per gereden kilometer. Deze transportkosten komen boven op uw orderbedrag. Koelingen, tenten, tapinstallaties, springkussens en cassettevloeren worden altijd door ons geleverd en opgehaald. (Lees Huurregels voor meer informatie)

 

Afwasservice
Niets is zo vervelend als de afwas na een gezellige feestavond. U kunt er daarom voor kiezen om uw servies en glaswerk door ons te laten afwassen. U levert het servies en glaswerk vies retour in de kratten, waarna onze medewerkers de rest voor u doen. Onze aantrekkelijke afwasprijzen staan vermeld bij de specifieke producten.

 

Bloemstukken
Bij Deguelle Party Verhuur kunt u ook terecht voor verschillende mooie bloemstukken. Onze huisleverancier maakt de bloemstukken speciaal voor u in elke gewenste kleur, vorm of grootte. Ook kunt u voor diverse mooie statafelstukken bij ons terecht. Ook deze worden speciaal voor u gemaakt in elke gewenste kleur, vorm of grootte. Neem contact op met een van onze medewerkers om uw wensen kenbaar te maken.