Missie, visie & kernwaardes

''Verhuur is onze passie''

Missie
Tegen eerlijke prijzen, met een uitstekende persoonlijke service en met het oog op kwaliteit het juiste materiaal leveren voor het juiste evenement. 

Visie
Het leveren van een totaalconcept aan verhuurmateriaal om klanten geweldige evenementen te laten beleven, die volledig op hun wensen en behoeftes zijn afgestemd.
Deguelle Party Verhuur is hierbij een begrip in de regio.

 

De 4 kernwaardes van Deguelle Party Verhuur

- Kwaliteit
Bij Deguelle Party Verhuur krijgt u kwaliteit. Wij streven ernaar om u enkel schone, goed uitziende materialen te leveren. Dit realiseren wij enerzijds door strikte regels te hanteren op het gebied van het schoonmaken van ons materiaal. Anderzijds wordt ons assortiment regelmatig gecontroleerd op gebreken, zowel voordat het verhuurd wordt als bij het retour komen van materialen. Gebrekkig materiaal wordt uit de verhuur gehaald en wordt vervangen. Op deze manier proberen wij onze standaard hoog te houden.

Wij werken uitsluitend met professioneel party- en eventmateriaal. Deze materialen worden zorgvuldig door onze ervaren medewerkers uitgezocht en ingekocht.

 

- Veiligheid
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel die van u als die van onszelf.  Om deze veiligheid te garanderen voldoen onze tenten aan de brand- en veiligheidsnormen volgens euronorm EN13782 (DIN 4112) en NEN norm6065, M2, EN13501. Daarnaast berekent ons team altijd welke verankering noodzakelijk is om tenten bij u op locatie stevig neer te zetten. Hierdoor wordt de kans op ongelukken bij harde wind of zelfs bij storm aanzienlijk verminderd. 

Verder garanderen wij de veiligheid van onze materialen door deze, zoals eerder aangegeven, regelmatig te controleren. Zowel voordat materiaal de verhuur in gaat, als bij retour van het materiaal vindt er controle plaats. Zo worden gebreken tijdig opgespoord en wordt voorkomen dat u onveilige materialen krijgt aangeleverd.

Ten slotte wordt ons personeel geïnstrueerd om volgens de laatste veiligheidsnormen te werk te gaan.

 

- Persoonlijke Service
Wij streven naar het leveren van uitstekende persoonlijke service. Zo vinden wij persoonlijk contact met de klant erg belangrijk, en dat op elk niveau: van het eerste contact met de medewerker op kantoor tot de medewerker die uw bestelling aflevert op locatie. Op deze manier realiseren wij korte lijnen tussen klant en organisatie, waardoor er goed overleg mogelijk is en er snel geschakeld kan worden. Dus geen ellenlange telefoontjes waarbij u zes keer doorgeschakeld wordt en geen overbodige administratieve rompslomp, gewoon simpel 1-op-1-contact waarbij er altijd geluisterd wordt naar uw wensen en behoeftes. Hierop wordt vervolgens een passend aanbod gedaan. Wanneer u geadviseerd wilt worden over materialen voor uw feest of evenement staan wij u graag te woord. 

Bij onze service zit het op- en afbouwen van de tenten bij u op locatie standaard inbegrepen. Dit is niet alleen een stukje service die wij u bieden, maar ook een stukje kwaliteit en veiligheid. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van onze lever- en ophaalservice*, onze afwasservice** en onze aansluitservice voor tapinstallaties. 

 

- Eerlijke, heldere prijzen
De prijzen die wij vragen voor de huur van onze materialen zijn eerlijk. Dit wil zeggen dat de prijs in verhouding staat tot de goede kwaliteit die u van ons geleverd krijgt. Hierbij zorgen wij er altijd voor dat wij u toch concurrerende prijzen kunnen bieden.

Verder bieden wij u heldere prijzen. Dit doen wij door de prijzen voor het huren van materiaal zowel exclusief BTW als inclusief BTW weer te geven. Ook vermelden wij duidelijk wanneer er extra kosten in rekening gebracht worden. Bijvoorbeeld bij transport, bij onze afwasservice of bij een huurperiode langer dan 3 dagen. Wij geven zowel op de offerte, als op de bevestiging en de factuur duidelijk aan welke kosten dit zijn. Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verassingen te staan. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over bepaalde prijzen.

 

*Voor leveren en ophalen op uw locatie worden transportkosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van het aantal te rijden km en het voertuig dat nodig is om uw order te kunnen bezorgen. Ook hanteren wij een minimum orderbedrag om uw order te bezorgen en op te halen.

**De afwasservice kan tegen een kleine meerprijs geleverd worden.