Geschiedenis

Hoe het allemaal begon

Het begon klein met een visie en drie statafels. Wat zou het toch prachtig zijn om klanten geweldige evenementen te laten beleven. Vanuit een kleine garage begon in 2010 een jonge ondernemer van 22 jaar oud met een droom en een doel. Het doel was niet om de grootste te worden en ook niet om snel rijk te worden. Een geboren passie was de drijfveer. Deze manier van gepassioneerd werken wierp al snel zijn vruchten af en het bedrijf kende een gestage groei. Eind 2010 werd de garage verlaten en ingeruild voor een loods op het bedrijventerrein “Aan de Fremme” in Margraten. Bij een degelijk bedrijfspand hoorde ook een goede uitstraling en zo werd de website “het online visitekaartje” helemaal vernieuwd. Wat zijn de wensen van onze klanten en hoe kunnen we onze passie hierin laten zien?


In 2011 groeiden we hard, heel hard. Zo kwamen er nieuwe collega’s bij. Hierdoor werd één ding belangrijk, namelijk dat elke collega onze visie en manier van werken zou omarmen, de bedrijfsvisie zou begrijpen en hetzelfde concept zou uitdragen waar we een jaar eerder mee waren begonnen.

 

Het werkt!

En wat bleek, onze manier van werken sloeg aan. Al snel kregen we meer klanten en werd ons afzetgebied groter. Het bedrijf groeide gestaag verder, het assortiment werd groter en het wagenpark werd uitgebreid. Eind 2013 waren wij daardoor alweer uit de voegen gebarsten en was het tijd geworden om op zoek te gaan naar een groter bedrijfspand. Ver hoefden we niet te zoeken want op ca. 200 meter afstand van de oude locatie vonden wij een nieuwe loods van waar uit wij onze werkzaamheden konden voortzetten.
Groter worden bracht grotere vragen met zich mee. Waar staan wij in de verhuurmarkt, waar staan we over een paar jaar? Het antwoord is niet zo simpel, maar de manier waarop we het bereiken is dat wel. Doorgaan met onze passie!

2015, een jaar waarin we nog steeds konden groeien. De huidige loods werd wederom uitgebreid en het wagenpark kreeg weer een toevoeging. Het boekingssysteem werd aangepast aan de huidige manier van werken met oog op groei.

Het bedrijf en alle werknemers kennen een heel groot “ons” gevoel, wat wij hebben bereikt in een paar jaar is niemand alleen gelukt, we hebben het samen bereikt. Het beschrijft wie wij zijn en wat onze ambitie is. Elke dag worden wij weer een beetje beter, wij werken er aan.

Waar staan we over een paar jaar? Geen idee.. Maar waar we ook staan, we doen het samen, met onze gedeelde passie als drijfveer.


Team Deguelle Party Verhuur